OPLICHTEN WAREGEM

A5_WAREGEM_03

 

In het kader van de opening Zuidboulevard en welzijns­winkel op zaterdag 3 juni 2017 blazen ONBETAALBAAR en het welzijnshuis Waregem samen met een aantal jonge ondernemers nieuw leven in de oude bibliotheek.

Met het project ‘OPLICHTEN’ transformeert ­ONBETAALBAAR* samen met het welzijnshuis ­afgedankt materiaal tot ­nieuwe voorwerpen: de ‘OPGELICHTEN’. Hiervoor bouwen ze het ­gelijkvloers van de bib om tot een broeierig atelier. De ­creaties bieden ze er ook opnieuw te koop aan.

  • INZAMELING MATERIAAL (6 & 7 mei)
    Haal je afgedankte materialen van onder het stof en breng ze op 6 of 7 mei binnen in CC De Schakel. Stuur vooraf een foto van jouw materiaal naar sophie@onbetaalbaar.com ; zo weten we welke ­objecten we mogen verwelkomen.

ONBETAALBAAR en het welzijnshuis gaan er in de ­laatste week van mei mee aan de slag. Ze buigen zich over jouw afdankertje, verwerken het in een nieuw ontwerp en ­bezorgen het een tweede leven. Elk ‘opgelicht’ object krijgt een paspoort waar je meer info vindt over de restmaterialen, de makers en het idee.

  • VERKOOP ‘OPLICHTEN’ (3 juni)

Alle ‘opgelichten’ worden op het gelijkvloers van de oude bibliotheek aan geïnteresseerde kopers ­aangeboden. Je kan zelf de prijs bepalen, in overleg met de verkoper. Wat zal de balans tussen koopprijs en kostprijs worden? Kom het te weten op 3 juni!

 

  • MAKERS’ CITY MARKET
    Op de eerste verdieping van de oude bib pakt jong ­ondernemend Waregem (en omgeving) uit met een eigen marktplaats. De markt staat integraal in het teken van jonge starters en is doorlopend open op 3 juni, van 14 tot 18 uur.