verbinDING

Y not, ons nieuw circulair verhaal in een meubel gegoten staat van 9.10.2021 tot 06.03.2022 tentoongesteld in het Gentse Designmuseum! Y not als onderdeel van de tentoonstelling verbinDING – Van concept tot plan – kom zeker kijken!

In deze tentoonstelling onthult het tijdelijke ontwerpteam ‘TRANS architectuur/stedebouw, Carmody Groarke en RE-ST architectenvennootschap’ de uitgewerkte plannen voor DING (Design in Gent), de nieuwe vleugel van Design Museum Gent, en blikt het terug op het complexe ontwerpproces dat eraan vooraf ging.

Aan de hand van maquettes, schetsen, mock-ups en materiaalsamples ontdek je in de tentoonstelling hoe het ontwerp evolueerde van projectdefinitie over architecturaal concept tot finaal plan.

Y not kwam tot stand in samenwerking met Bluestar, Circular Matters, Compaan, Cousy, Demarlux, Deletex, Erjen Gregoire, ESG garen, Esther Van Schuylenbergh, Hesse, Houtboerke, Houtwerf, Intermat, Kunstof Forte, Mogu, Organoid, Plexwood, Really Solid, Rik Makes, Rotor Dc, Smile Plastics, Steendingen, Textile Board, Vink, Veerle Tytgat, Vrijdaghs, Weerwerk,…

https://www.designmuseumgent.be/en/events/connectding