winkel

De objecten die hier te koop staan, hebben geen vaste prijs.

Ze kwamen tot stond door een transformatieproces, waarbij afgedankte voorwerpen een nieuw leven kregen aan de hand van onze makers, grafici, tekenaars, en fotograaf. Daardoor heeft elk ONBETAALBAAR stuk een eigen, unieke identiteit. Wanneer u het object koopt, krijgt u dan ook zijn paspoort mee, waarin meer uitleg staat over het project waarin het object gemaakt werd, over zijn maker(s), over zijn onderdelen,…
Wil u graag een ONBETAALBAAR stuk in huis halen, stuur dan een mailtje naar …  of … , en vermeld in welk object u interesse heeft. Samen komen we dan tot een prijs op maat.

PROTOTYPE

Prototypes zijn ontstaan tijdens materiele brainstorm-sessies. Het zijn reproduceerbare oplossingen en methodes, die voor u kunnen gemaakt worden.
Klik verder op een ‘prototype’ voorwerp voor meer info.

AMBASSADEUR

Ambassadeurs zijn resultaten van de ‘werkweek’ van afgelopen projecten. Dit is een periode waarin de makers en de grafiekfabriek samen aan de slag gaan met geschonken materialen en afgedankte objecten. De ambassadeurs zijn stuk voor stuk unieke voorwerpen, met een uitgebreide en opgetekende ontstaansgeschiedenis.
Klik verder op een ‘ambassadeur’ voor meer info.

EDITIE

Edities zijn de uitzondering op de regel. Deze objecten zijn ontstaan uit een ONBETAALBAAR ontwerp, en zijn daarna in beperkte oplage op grotere schaal geproduceerd. Daarom kunnen we hier wel met een vaste prijs te werken.
Klik verder op een ‘editie’ voor meer info, en om te weten te komen wat die prijs is.