Spontaan solliciteren

ONBETAALBAAR vzw werd in 2012 opgericht als onderzoeksproject met liefde voor objecten, op de grens tussen kunst, design en ambacht. Het is zowel werkplaats als denktank, een plek waar meubelmakers, stoffeerders, schrijvers, filosofen, bricoleurs, product designers, restaurateurs, grafici – werkers en denkers – elkaar vinden in een materialisme met emotie.

Tot en met 2021 werkt ONBETAALBAAR samen met CAMPO kunstencentrum aan de ontwikkeling van een participatieve ontmoetings- en werkplaats in de Bomastraat te Gent. Vijf jaar lang vormt deze stek het brandpunt van de socio-culturele werking van ONBETAALBAAR en de locatie van waaruit projecten op verplaatsing worden voorbereid. Voorts werkt ONBETAALBAAR vanuit haar atelier aan de ontwikkeling van haar socio-economische activiteiten met als doel de werking verder te diversifiëren.

Momenteel zijn er geen vrije vacatures.
Spontane sollicitaties kunnen door te mailen naar sophie@onbetaalbaar.com

ONBETAALBAAR is een organisatie die belang hecht aan diversiteit. De selecties gebeuren dan ook op grond van competenties, ongeacht origine, leeftijd of geslacht.

 

Contact

ONBETAALBAAR vzw
Bomastraat 35, 9000 Gent
0497 43 99 96
info@onbetaalbaar.com