VACATURE INTERIEURONTWERPER / TEKENAAR

ONBETAALBAAR vzw werd in 2012 opgericht als onderzoeksproject met liefde voor objecten, op de grens tussen kunst, design en ambacht. Het is zowel werkplaats als denktank, een plek waar meubelmakers, stoffeerders, schrijvers, filosofen, bricoleurs, product designers, restaurateurs, grafici – werkers en denkers – elkaar vinden in een materialisme met emotie.

Corona-update

18 Maart 2020

Gezien de huidige situatie omtrent COVID-19 zien we ons genoodzaakt om onze werkplaats tijdelijk voor publiek en andere deelnemers te sluiten. We volgen de voorzorgsmaatregelingen nauw op de voet en stellen alles in het werk om onze deuren deels of geheel weer veilig open te kunnen stellen en alternatieve data voor de  geannuleerde workshops te voorzien. We houden jullie hiervan zeker op de hoogte!

Alvast bedankt voor uw begrip, en hopelijk tot snel, gezond en wel,

Team ONBETAALBAAR

 

——————————————————————————————————

 

 

INTERIEURONTWERPER / TEKENAAR M/V/X

Om zijn werking te versterken is ONBETAALBAAR op zoek naar een interieurontwerper/tekenaar.

Je vergezelt de artistiek coördinator naar klanten en opdrachtgevers, helpt mee het idee ontwikkelen en giet het daarna in een grafische presentatie. Daarna teken je de schetsen technisch uit, zodat ze door het atelier uitgevoerd kunnen worden.

Verder is het mooi meegenomen als je niet bang bent om af en toe zelf de zaag ter hand te nemen, of foto’s te nemen.

In eerste instantie bieden we je een halftime aan, maar met mogelijkheden tot groei.

Solliciteer bij sophie@onbetaalbaar.com

ONBETAALBAAR is een organisatie die belang hecht aan diversiteit. De selecties gebeuren dan ook op grond van competenties, ongeacht origine, leeftijd of geslacht.

Contact
ONBETAALBAAR vzw
Bomastraat 35, 9000 Gent
0497 43 99 96
info@onbetaalbaar.com