startup village

presentatie_fiche_startupvillage

Start-up Village is een plaats in hartje Antwerpen waar startende ondernemers worden samengebracht. Elk jong bedrijf dat er zijn thuis vindt kan privé-ruimtes gebruiken, maar waar de ontwerpgeest van ONBETAALBAAR het meest kon betekenen was natuurlijk in de de gemeenschappelijke ruimtes. Deze vergaderzalen, lounges en co-working spaces zijn stijlvol afgewerkt, maar hebben tegelijk genoeg humor om creatief denken te stimuleren. Om dit te kunnen realiseren gebruikte ONBETAALBAAR gerecycleerd materiaal, dat niet gewoon hergebruikt, maar opgewaardeerd werd. ‘Afgedankte’ grondstoffen kunnen ook kwaliteitsvol zijn, en daar zette ONBETAALBAAR op in bij dit project. De stoffen, de houtresten, het leder; alles is duurzaam en met liefde behandeld.

presentatie_fiche_startupvillage3presentatie_fiche_startupvillage4

  • Elke stoel en elke meubelstuk is volslagen uniek. Het geheel is een evenwichtig spel van kleuren en lijnen. De stoelen en de volledig op maat gemaakte tafel zijn niet alleen mooi, maar ook comfortabel. Kleinere elementen, zoals de verlichting in de vorm van de ski-lamp -één van de eerste prototypes die ONBETAALBAAR in productie bracht- zorgen voor een elegant puntje op de i van dit interieur.

presentatie_fiche_startupvillage5presentatie_fiche_startupvillage6presentatie_fiche_startupvillage7

Schermafbeelding 2016-07-22 om 16.56.09

  • ONBETAALBAAR verzorgt de inrichting van zowel de vergaderruimtes, de lounges en de co-working spaces. De vergaderruimtes in de achterbouw namen we al onder handen, aan de rest beginnen we in het najaar van 2016. De achterbouw van Start-Up Village wordt gelanceerd op 21 juni 2016.
    Voor meer info klik hier

 

Screen Shot 2016-08-16 at 09.50.57