OPLICHTEN VISMIJN GENT

Met het project ‘Oplichten’ transformeert ONBETAALBAAR afgedankt materiaal in eigen atelier tot nieuwe voorwerpen: de ‘opgelichten’. Deze bieden ze  vervolgens opnieuw te koop aan op de vrije markt.

oplichten_a53

 

  • INZAMELING MATERIAALONBETAALBAAR spoort je aan afgedankte materialen, achtergebleven op eigen zolder of kelder te verzamelen. Binnenbrengen kan in Leiepark 22, St Denijs of ook per mail onbetaalbaar01@gmail.comDe ontwerpers gaan er vervolgens in hun eigen atelier mee aan de slag. Zo buigen ze hun hoofd over jouw afdankertje, verwerken het in een nieuw ontwerp en bezorgen ‘de opgelichten’ een tweede leven.

 

  • DE OPGELICHTENONBETAALBAAR voorziet het ‘opgelichte’ object van een paspoort waar je meer info vindt over de rest-materialen, de makers, het idee en het aantal uren dat eraan gewerkt werd.

 

  • VERKOOP
    Alle ‘opgelichten’ komen op 19 november (10-20u) en 20 november (10-18u) terug. naar de Vismijn, te Gent en worden op de maker city markt één op één aan een geïnteresseerde koper aangeboden.De prijs bepaalt de koper zelf in onderling overleg met de verkoper. Wie licht er wie op?Wat zal de balans tussen koopprijs en kostprijs worden?Dat alles kom je te weten op 19 of 20 -november.i.s.m. UNIZO