OPLICHTEN EVERGEM

Tijdens CAMPO passeert palmt het Gentse kunstencentrum CAMPO samen met enkele kunstenaars Cultuurcentrum Evergem in. Voor de inmiddels zesde editie bouwen we het cultuurcentrum om tot een heuse markt. Niet (alleen) met groenten-, fruit- of sacochenkramen, maar vooral met unieke (design)objecten per opbod (in Oplichten van ­ONBETAALBAAR*), kunstboeken (Maya Albert & Bad van Marie brengen met veel verve hun Memorandum van een georganiseerd leven aan de man), en handgemaakte koopwaar van lokaal en ander talent. Niets moet, alles kan, maar breng gerust je portemonnee mee!

evergem_04

 

 

  • INZAMELING MATERIAAL
    01/02 APRIL*
    *Za 1 april van 12 tot 17 uur Zo 2 april van 10 tot 13 uur

Heb je nog oude spullen liggen op zolder waar je geen blijf meer mee weet? Makerscollectief ONBETAALBAAR geeft ze tijdens Oplichten in hun atelier graag een tweede leven. De nieuwe of ‘opgelichte’ objecten worden voorzien van een paspoort waarin je meer info vindt over de restmaterialen, de makers, het idee en het aantal uren dat eraan ­gewerkt werd.

Dus haal je afgedankte materialen van onder het stof en breng ze op 1 of 2 april binnen in Cultuurcentrum ­Evergem (Weststraat 31, 9940 Evergem-Sleidinge). Stuur vooraf een foto van jouw materiaal naar sophie@onbetaalbaar.com ; zo weten we welke ­objecten we mogen verwelkomen.

 

  • VERKOOP ‘MARKT’
    06  MEI⁕ (18-22U)

Alle ‘opgelichten’ komen op 6 mei  terug naar Evergem en worden op een markt één op één te koop aangeboden. De prijs bepaal jij zelf in onderling overleg met de verkoper.

Wie licht er wie op? Wat zal de balans tussen koopprijs en ­kostprijs worden?
Dat alles kom je te weten op de markt tijdens CAMPO ­passeert op 6 mei.