Open Atelier + Contemporary Design Market

Op 22 september gooien we tijdens de Dag van de Architectuur de deuren van ons atelier wagenwijd voor je open. We stellen er een reeks prototypes tentoon: van een elegante schraag op drie poten over een lamp gemaakt uit een klimrek tot geherstoffeerde schoolstoelen in vrolijke kleuren. Van 10u tot 17u ben je van harte welkom in ons atelier.

Prototype multiple choice(s)

Afgedankt klimrek wordt ‘stoklamp’. Restjes hout worden elegante schraag met slechts ‘3’ pootjes. Beide ontwerpen van ONBETAALBAAR werden geselecteerd voor de collectie van vol+maakt, een initiatief van Ministry of Makers. We zijn vereerd dat de jury van vol+maakt unaniem laaiend enthousiast was over de prototypes van onze allereigenste Wannes De Bruycker!

En daar blijft het niet bij. We stellen ook met trots onze multiple choice(s) stoel voor. Veerle Tytgat breit linten in een ongecontroleerd, random patroon. ONBETAALBAAR stuitte op een reeks afgedankte schoolstoelen. Motief Atelier ontwikkelde een volledig ecologische stoffering. Samen bedachten we een zelfgebreide bekleding voor de ons alom bekende stoelen. Diverse gemêleerde linten, gemaakt van gerecycleerde garens, worden in een sociale werkplaats tot een wemelend geheel geassembleerd. Duurzaam, sociaal én met een ziel. Het resultaat is multiple choice(s): een oneindige keuze in zowel kleur, stof, poten en onderlinge combinaties.

Op 28 en 29 september is ONBETAALBAAR ook te gast op de Contemporary Design Market in Tour & Taxis. We zetten er onze multiple choice(s) stoel in de kijker en je kan er kennismaken met een unieke selectie Belgisch design. Gevestigde waarden én jong talent stellen er hun laatste creaties voor.

Nog tot 23 augustus kan je gratis tickets scoren via http://contemporarydesignmarket.be/#Ticket

In samenwerking met