Agenda

De ONBETAALBARE agenda.
Klik op een activiteit om meer te weten te komen.

Met een 10-beurtenkaart (150 euro voor 10 bezoeken) kan je langskomen op zaterdag (van 10u tot 18u) om gebruik te maken van het vaste atelier in de bomastraat. Je kan zowel voor een hout-traject kiezen als voor een textiel-traject: voor beide zal er een begeleider aanwezig zijn.

Je kan op deze zaterdag aan je eigen project werken in ons atelier en rekenen op de technische ondersteuning van onze houtbegeleider en naai-experts. Stuur een mailtje naar info@onbetaalbaar.com om je in te schrijven.  P.S. Betaal je liever per bezoek? Dat kan ook, dan vragen we 20 euro voor een werkdag.

In de beklemmende bunkers en gangen van de Atlantikwall prikkelen kunstwerken, films en in situ installaties je verbeelding. Un|settled brengt kunstenaars samen die affiniteit hebben met ontheemding. Ze presenteren nieuwe creaties  en bestaand werk.
Over de krachtige rol die verbeelding speelt in onze herinneringen.

Over heimwee, onderweg zijn en aankomen zonder thuis te zijn. Welke obstakels moet je overwinnen? Zoek je naar een nieuwe identiteit in een nieuwe thuis? Laat je alles los, om dan opnieuw te beginnen?

ONBETAALBAAR creërende binnen deze boeiende context een (t)huis voor het werk van Aïlien Reyns en een signalisatie-systeem voor het hele parcours.

26 augustus wordt de warmste dag van deze zomer want Sluizeken zomert! Sluizeken is de wijk waar het vaste atelier van ONBETAALBAAR thuis is. Wij kunnen natuurlijk niet ontbreken op dit superieuke buurtfeest. We zetten de poorten wijd open en nodigen je uit om op bezoek te komen, een koffietje te drinken, het atelier te leren kennen én misschien naar huis te gaan met een nieuwe aanwinst uit onze one-day-only weggeefwinkel!

Waar? Bomastraat 35a, 9000 Gent
Wanneer? 26 augustus, van 10u tot 17u

Meer weten over het buurtfeest? ->
https://stad.gent/samenleven-welzijn-gezondheid/samenleven/buurtwerk-voor-door-en-samen-met-bewoners/buurtwerk-de-wijken/buurtwerk-sluizeken-tolhuis-ham/buurtfeest-sluizeken-zomert

ONBETAALBAAR splitst zich in twee op 26 augustus: naast de weggeefwinkel in eigen huis trekken we ook naar CC Sint-Niklaas voor een Autoprogettazione workshop.

Autopregattazione (1974) is een soort handleiding door Enzo Mari, een reeks simpele oefeningen met basis-materialen waardoor iedereen een eigen functioneel meubelstuk kan maken. De bedoeling is om door het proces van maken stil te staan bij wat ‘productie’ is, wanneer en waarom een object overgaat van ‘niets’ naar ‘iets’.

Aan het eind van de workshop ga je naar huis met een stoel of lamp van palettenhout. Een bijproduct van de oefening, maar stiekem ook een pracht-object op zich.

De workshop is doorlopend van 11 uur tot 17 uur in te stappen.
Vooraf reserveren is mogelijk via deze ticketlink.