CAMPO + GOUVERNEMENT + IKEA + ONBETAALBAAR

Always in the Kitchen is een festival van Gouvernement & CAMPO, die in samenwerking met IKEA een verschrikkelijk grote keuken bouwden in Gouvernement.

In die reuzekeuken werd er gekookt, gebabbeld, gedanst, de liefde bedreven (op artistiek verantwoorde wijze) en gefeest, allemaal voor publiek. Na zo’n intense portie entertainment is de keuken uiteraard klaar om op vervroegd pensioen te gaan.

Van 26 tot 30 november breekt ONBETAALBAAR de keuken af om die te transformeren tot nieuwe objecten en meubels. Van 3 december tot 10 december zijn deze ONBETAALBARE creaties te bezoeken in IKEA Gent. Daar tref je ook ten allen tijde enkele leden van het ONBETAALBAAR team, die van de tijdelijke installatie één week lang hun thuis maken.

– – – – – – – – –

JINGLE BALLS

Na hun thuisbezoek aan IKEA gaan de ONBETAALBARE meubelstukken die van de keuken gemaakt zijn mee naar ons atelier in de bomastraat. Daar vormen zij op 14, 15 en 16 december (deel van) de setting van de leukste kerstmarkt van het land: JINGLE BALLS II.

  • Louis Vanhaverbeke vindt zichzelf heruit als Deejay Waffle, en treedt op als de helft van een DJ-duo met DJ Ferre Marnef.
  • Sien Vanmaele zorgt voor de meest vernieuwende en het meest traditionele kerstmaal ooit, verenigd in 1 menu. Verwacht onder andere Syrische (origineel!) kalkoen(traditioneel!)balletjes (euh.. .Ikea!).
  • Aardman brengt haar draaibank mee en maakt, samen met jou, kleine vrolijke houten kerstboompjes.
  • Sofie Decleene verheerlijkt de banaliteit die elke dag onze lippen verlaat door wandtegels te maken van minder-dan-gedenkwaardige uitspraken.
  • Sarah Eechaut en Mieke Michelle zorgen ervoor dat jouw kerstcadeautje net zo mooi en attent verpakt is als de intentie die erachter zit. Ook jouw (kerst)(jingle)ballen krijgen een nieuwe look aan deze stand.
  • Pieter Van Den Bosch trekt jouw artistieke smaak door tot in de tuin, door vogelzaad-sculpturen aan te bieden die door kunstminnende merels opgepikt kunnen worden.
  • Benjamin Abel Meirhaeghe brengt iedereen in hogere (kerst)sferen met een begeesterend optreden.
  • COLLECTIEF TEXTIEL tekent present met een selectie mooie, functionele, handgemaakte textielobjecten.
  • …. en… nog…zoveel…meer.

Hou onze Facebookpagina en het event in de gaten voor exacte data en tijdstippen!