10 beurtenkaart

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ONBETAALBAAR wil van het atelier een plaats maken waar iedereen welkom is om te experimenteren / iets bij te leren / samen aan de slag te gaan.

We zijn al een hele tijd aan het broeden op een manier om dit mogelijk te maken. Daarom introduceren we nu de 10-beurtenkaart.

Wie een 10-beurtenkaart koopt kan voor 15 euro per beurt langskomen op zaterdag (van 10u tot 18u) om gebruik te maken van het atelier. Je kan zowel voor teen hout-traject kiezen als voor een textiel-traject: voor beide zal er een begeleider aanwezig zijn.

JIJ KAN OP DEZE ZATERDAGEN DUS AAN JE EIGEN PROJECT WERKEN IN ONS ATELIER EN REKENEN OP DE TECHNISCHE ONDERSTEUNING VAN ONZE HOUTBEGELEIDER EN NAAI-EXPERTE. 

IK WIL DEELNEMEN! WAT NU? 

Laat ons via info@onbetaalbaar.com weten dat jij graag een 10-beurten kaart wil en vermeld of je voor hout of textiel (of beide) kiest. Je kan je kaart afhalen en betalen op je eerste atelier-bezoek.

IK WIL DE WERKING GRAAG STEUNEN MAAR WIL NIET DEELNEMEN AAN DE OPEN ATELIERS. WAT NU?

Je kan ook vrijblijvend een ‘vriend van ONBETAALBAAR’-kaart aanvragen worden.

Met deze kaart word jij als eerste op de hoogte gebracht van komende projecten en kan je een jaar lang rekenen op 1 gratis deelname voor de workshops tijdens ieder Open Atelier.