Dilbeek

 

oplichten_dilbeek_aanpassingen23_670

OPLICHTEN – OVER DE WAARDE VAN OBJECTEN.

Met het project Oplichten transformeert ONBETAALBAAR jouw afgedankt materiaal in eigen atelier tot nieuwe voorwerpen, de ‘opgelichten’.

  • 14.11 / Inzameling materiaal / 10u – 13u / Westrand

ONBETAALBAAR spoort je aan afgedankte materialen, achtergebleven op eigen zolder of kelder te verzamelen. Op 14 november nodigen ze jou uit om dit materiaal aan te brengen en samen te kijken naar je voorwerp. De ontwerpers van ONBETAALBAAR luisteren naar het verhaal erachter en gaan er vervolgens de week erna in hun eigen atelier mee aan de slag. Zo willen ze jouw voorwerp een tweede leven bezorgen.

  • De Opgelichten

ONBETAALBAAR voorziet het ‘opgelichte’ object van een paspoort waar je meer info vindt over de restmaterialen, de makers, het idee en het aantal uren dat eraan gewerkt werd.

  • 29.11 / Verkoop / 14u – 17u / Westrand

Alle ‘opgelichten’ komen op 29 november terug naar Dilbeek en worden op de upcycling markt één op één te koop aangeboden. De prijs bepaal jij zelf in onderling overleg met de verkoper.

Wie licht er wie op? Wat zal de balans tussen koopprijs en kostprijs worden? dat alles kom je te weten aan het eind van de dag op 29 november.

 

 

details Dilbeek
  • LOCATIE: Westrand - Cultuurcentrum Dilbeek Kamerijklaan 46 1700 Dilbeek
  • datum: 14 tot 29 november 2015