OBJECT #008

Laten we pingpongen met onze ideeën

 

Jacques, Luis en Arthur, alledrie verbonden met MAD InSitu Brussels, vonden een resterende groene vezelplaat. De kleur deed hen meteen denken aan een pingpongtafel. Daarbij voegden ze meteen de daad bij het woord en timmerden de poten aan het blad met behulp van een kruisverbinding.

 

Voor het netje van de pingpongtafel vonden ze nog een witte werfdoek van Vooruit. Ze spannen deze langs de lengte van de tafel waardoor men tijdens de pauzes het doek langs beide uiteinden kan losmaken en langs het midden van de tafel kan spannen. Op die manier is de bureau omgetoverd tot een mini pingpongtafel. De heren hebben daarbij nog eigengemaakte pingpongpalletten gemaakt uit een houten reclamepalet van de biowinkel Färm, een van de partners van Fair Faire. Deze palletten kunnen bevestigd worden onderaan de tafel.

 

Het overige werfdoek heeft het trio rondom een stoel gespannen en gelijmd. De stoel krijgt daardoor een retrolook en kan dienen als troon van de scheidrechter die dit minispektakel wil coördineren.

 

Het materiaal toert al een hele tijd mee van veiling tot veiling: de groene vezelplaat komt van atelier Roose, de stoel komt van de editie in Berchem samen met de poten en het witte werfdoek komt van kunstencentrum Vooruit, gebruikt tijdens de bouw van het terras. Op die manier vinden ze eindelijk hun bestemming in uw interieur. Proficiat!

De bijhorende stoel werd voorzien door Jozef Scholliers.

 

details OBJECT #008
  • MAKER: ARTHUR ETARD, LUIS BELLENGER, JACQUES THILLY & JOZEF SCHOLLIERS
  • AFMETINGEN: 74 x 124 x 61